TILLBAKS


  

MÅNADSBLAD : APRIL 2004


Hej hopp

Datum att notera:
7/4onsdagOrättvisa kläder
15/4torsdagRättvisekursens nästa träff
21/4onsdagMöte
15/5lördagFest

Här kommer senaste nytt i svepande drag:

Nya styrelsen har nyss konstituerat sig enligt följande:
Pernilla, Andreas och Mats blev sekreterare, kassör respektive ordförande och ledamöterna blev Alex, Annika, Sara-Li och P-O.

Alla är såklart hemskt välkomna att delta på våra trevliga informella träffar. Nästa gång träffas vi onsdagen den 21 april klockan 18.36 ungefär, hemma hos Pernilla och Alex på Geografigränd 16A

Fantastiskt tillfälle att ta reda på varifrån våra kläder kommer:
Carina Carlström, som har besökt Hennes & Mauritz, Kapp Ahl och Lindex leverantörer i asien, visar film och berättar om de omänskliga förhållandena i dagens klädindustri. Bjud in alla vänner - varenda kotte som du känner. Det är ju en cafékväll så det blir go´fika med alla tillbehör förutom detta högintressanta förstahandsreportage.

Plats:Bågen
Datum:Onsdagen den 7 april
Tid:18.00


Äntligen är det dags...
för den efterlängtade
Lappnings - Festen !!
Boka in den 15 maj
Det blir en ordentlig hejdundrade tillställning vad det verkar - en oförglömlig happening med allehanda attribut och upptåg... Festkommittén Carina, Helena och Stina jobbar för högtryck och det ser verkligen lovande ut. Biljetter kommar att säljas på Emmaus.

Lappning
Som festtemat antyder är det högaktuellt att låta våra medmänniskor få en liten påminnelse om att vi existerar... Vill du ta en promenad i vårsolen då och då? Du bestämmer själv områdets storlek,när och hur länge du vill hålla på. Kontakta kontoret om du är på hugget!

Sugen på att stå på loppisen ett par timmar nån lördag?
Ring Magnus L - enklast på Emmaus vardagseftermiddagar.
Han fixar lördagsfolk under april månad

Kursen är igång - men det är aldrig försent.... Vår braiga Rättvisa handelskurs går vidare varannan torsdag - häng med du också.
Vi äter Stinas goda soppa och sen kör vi igång kl 13 i köket på Haga.
Nästa gång är den 15 april.

Vi ses!

Vid tangenterna denna gång
Mats

© Copyright 2004 Emmaus Umeå
Webdesign : Linda Sohlberg