MÅNADSBLADSARKIV

  

MÅNADSBLAD : Januari 2009Emmaus Umeås månadsblad


Januari 2009


Hej alla därute i finvintern! Här kommer vårt fantastiska månadsblad.

(Som ni kanske börjar förstå använder vi oss av samma mall månad efter månad för effektivisera arbetet)


PERSONALSTYRKAN

Sara och My jobbar halvtid och Micke går på heltid. Axel, vår kära skyltfantast har slutat för att helhjärtat satsa på skolan, vilket Kommunen tycker han ska göra. Han Emmaushjärta bankar dock vidare och han dyker in i bland på fredagar för pizza och jobb. Henrik har också slutat sin praktik och Viktor, som representant för Emmaus, närvarade på avslutningsfikat som anordnades för honom. Viktor fortsätter sin praktik fram till 20 februari. Björn och Peter jobbar på som vanligt. På den ideella fronten ser det likadant ut.


SORTERINGSKVÄLLAR

Närvaron på sorteringskvällarna varierar fortfarande. Dock har styrkan tunnats ut en aning, så kom gärna hit och arbeta med oss! Vi har en stark känsla av att det kommer bli fler och fler personer här under nästa månad. Fikat är lika fantastiskt som alltid. Vi har fått oss tre nya Emmauskämpar, som vi är mycket glada över.


LAPPNING

Nya lappar har kommit och vi behöver all hjälp vi kan få för att sprida dom.


LOPPISEN

Under januari började inlämningen av saker förbättras. Både i mängd och kvalitet. Hämtingarna rullar på som vanligt. Ibland är dom många och ibland är dom få. Magnus och Andreas gör ett digert arbete på den fronten.


Det var nog allt för den här gången, hoppas vi ses!


Ha det fint!

My och Sara


© Copyright 2006 Emmaus Umeå
Webdesign : Linda Sohlberg