TILLBAKS


  

MÅNADSBLAD : JANUARI/FEBRUARI 2004


Hej allihopa!

Ett nytt år och nya äventyr med nytt folk också!

Vi har fått mycket hjälp av praktikanterna Elin-Maria och Annika samt Sara-Li som förhoppningsvis mjuklandar i arbetslivet via oss. Vi har även fått hjälp av Jörgen och hans handledare Margareta samt Magnus och Eva. Vi ska inte heller glömma Tanja eller Amelie som gör fantastisk insats på Bågen. Kjell Kenttä har synts till på Emmaus, välkommen tillbaka Kjell!

Fredrik från Dorotea och Oskar från Tärnaby har och kommer att filma en dokumentär om Emmaus på Emmaus. Deltagandet i filmen är helt frivilligt och man får gärna meddela killarna om man känner att filmningen stör. Hoppas att det blir en fin dokumentärfilm!

Det ska bli en kafekväll preliminärt på torsdag den 18 mars kl. 18 på Bågen, dvs. Emmaus i centrum. Det finns planer för framträdanden i form av trubadurer (bl. a Evelina Johansson), cirkusframträdande, information om Emmaus och Världsbutiken samt mycket fika. Kom med gärna med ditt programförslag! Planeringsmöte på må 23 februari kl. 13 på bågen.

Föreningsmässa i Folkets hus 5-6 mars. Emmaus ska eventuellt vara med, beroende på intresset bland oss aktiva. Vill du vara med och marknadsföra Emmaus? Elin-Maria gjorde en liknande kampanj på universitetet vid inskrivningen.

En grupp somalilandsbor har packat och skickat en container till Somalilandet. De har spånat om att starta en Emmausgrupp där. Just nu håller de på att starta en skola i området.

Insamling har varit seg då marknadsföring med lappar då de personerna som har tagit hand om lappningen har slutat. Lappningen kombinerar en promenad och Emmausverksamhet, testa det. Försäljningen har däremot börjat närma sig den punkten där verksamheten går runt, trevligt.

Nästa möte blir onsdagen den 25:e februari klockan 18.30 hos Alex och Pernilla, ta gärna med knytfika med salt- eller sötsmak.

Hälsn, Pekka

© Copyright 2004 Emmaus Umeå
Webdesign : Linda Sohlberg