TILLBAKS


  

MÅNADSBLAD : JULI 2003


Det är tisdag och jag har precis kommit hem från en arbetskväll. Arbetskvällar i slutet av juni brukar vid denna tidpunkt på året knappt existera då idealer åker åt vitt skilda håll för att åter sluta upp i början på hösten. Med detta i åtanke är det härligt att kunna meddela att vi denna sköna sommarkväll var sjutton stycken! Emmaus lever och växer! Introduktionskurs och bågenpublicitet har lockat, och lett till att vi blivit ännu flera. Vi välkomnar Jessie, Elin, Maria, Linda, Daniel, Dan, Leif, Eva och alla de som kommer innan detta månadsblad anlänt. Vilken skön revansch, minns att det bara för något år sedanfanns tankar på att begrava verksamheten. Ombyggnationen i sorteringen har kommit långt och vi tackar främst Mattias, Torbjörn, Sigge, Oscar etc.
Att börja fundera på - Höstens vadan och varthän!

Gästfria människa, se hit!
Vi har, som tidigare beskrivet i månadsbladet den berikande möjligheten att ta emot en volontär genom IKU, en kille från Nepal. Men för att detta ska vara möjligt måste vi finna en värdfamilj.
Hör av dig, även om du bara kan tänka dig att bjuda på din gästfrihet under några månader!

Regnskyddade
Klädbalarna som vällde och drällde har äntligen fått ett skyddande bo i form av den container som Helena fixat genom en man i Sävar.

Färger
Kollen och kontrollen av kläders popularitet sköts nu genom införandet av färgade månadsprislappar.

Kronor
Uteloppisen inbringade rekordsumman 20 000 kronor (må vi komma att använda denna valuta länge, länge än..)

Kontakter
Kontakten med Polen/Litauen fortskrider så sakteliga i form av Mats författade brev till våra kontakter i dessa länder.

Bågade
Bågenhågad kassapersonal vänder sig till Stina på tfn. 354 24.
Du behövs!

Bil sökes!
Marja-Lisas övningsbil är kaputt och vädjar till en vänlig bil- innehavare om att under en månads tid få hyra/låna fordonet då och då. Hon intygar att hon inte är i början av sin övningskörningskarriär och därför behärskar bilar till betryggande belåtenhet.
Ring Emmaus!

Ha en härlig sommar!
Nu åker Alex och jag till Frankrike!
Vi ses!

Pernilla

© Copyright 2004 Emmaus Umeå
Webdesign : Linda Sohlberg