MÅNADSBLADSARKIV

  

MÅNADSBLAD : MARS 2008Vår nya lokal på Kronoskogsvägen
Igår höll vi ett första planeringsmöte på Emmaus Gärdesvägen. Vi har redan nycklarna till lokalen och kan börja flytta in någon gång i april, så då behövs din hjälp(du behövs alltid!)! Först ska hyresvärden bygga ett kök men sedan börjar vi jobba för att kunna öppna den 1 maj då vi föreslår att vi också håller vårt firande av Emmaus Umeå 20 år! Kom med idéer om hur vi ska fira-musik, modevisning, förmedling av vårt "budskap" etc. Vi kommer att köra parallellöppet maj-juni och förslagen igår var att vi satsar på tisdagar och lördagar. Viktigt blir då att sprida information om vår nya lokal(lappning). Meddela gärna redan nu om du har möjlighet att stå på loppis! För att få iväg grejorna från Haga föreslog mötet att vi kör två Uteloppisar i vår -april och juni.

Nästa lokalmöte Nästa möte(pizzamöte) håller vi i den nya lokalen på Kronoskogsvägen kl 12 00 fredagen den 14 mars för att vi ska kunna planera inredningen av lokalen.

Årsmöte den 30 mars kl 14 på Emmaus Välkommen! Meddela Stina Lundin eller Lars Wikzén om du vill sitta med i styrelsen!

Polensändning Den 28 februari använde vi åter de muskler vi glömt att vi hade(kanske talar jag endast för mig själv, förlåt då muskulösa medarbetare) och lastade vi ca 90 kubik klädbalar och lådor till Lublin. Vi kommer härnäst att undersöka huruvida vi ska fortsätta att samarbeta med denna grupp eller om det finns någon annan som bättre behöver vår hjälp.


Med vänlig hälsning!

Pernilla Jousse(som säkert kommer att komplettera detta blad med något hon glömt)

© Copyright 2006 Emmaus Umeå
Webdesign : Linda Sohlberg