MÅNADSBLADSARKIV

  

MÅNADSBLAD : November 2008Emmaus Umeås månadsblad

Hej alla därute i vinterlandskapet! Här kommer vårt fantastiska månadsblad.


PERSONALSTYRKAN
Sara och My jobbar vidare på halvtid och Micke går på heltid. Från och med mitten av november praktiserar Axel på Emmaus tre dagar i veckan. Viktor, Axels bror, och Henrik har också börjat praktisera här under november. Björn och Peter jobbar på som vanligt. Den ideella styrkan är liten men trogen och hårt kämpandes. Tack för att ni är så bra! Vi behöver dock fler ideella krafter så håll utkik och peppa folk!


SORTERINGSKVÄLLAR
På tisdagkvällarna rullar det på. Vissa kvällar har vi kanske varit tre stycken medan vi andra kvällar varit hela femton! Hämtningarna varierar från gång till gång, med allt från noll till sju stycken. Ibland är det fina möbler som kommer in och ibland är det rena skräpet, så som sig bör här på Emmaus. Vi sorterar och står i och sen fikar vi hejdundrans mycket. Kom du också vettja! Än så länge är sorteringskvällarna dock inte självgående utan det krävs att My eller Sara är på plats för att det ska bli något. Vi tror på fler ideella och ett smart nyckelsystem för att de ska rulla på även utan vår närvaro.


LAPPNING
Nu är vi igång! Hasse har tryckt upp 150 lappar om Emmaus som har delats ut i en hiskelig fart på delar av Ålidhem och Kronoparken. My och Sara har bett Hasse trycka upp minst tusen till. Hör gärna av er om ni vill lappa någonstans! En liten insats är bättre än inget alls!


LOPPISEN
Inkomsterna från loppisen går stadigt nedåt men i ett långsamt tempo. Men ingen anledning till oro, vi har konsulterat Andreas och han säger att det är som det brukar vid den här tiden på året. Överlag får vi dock in mindre pengar på loppisen på Kronoparken jämfört med vad vi fick på Haga. Men vi satsar på lappning och annonser i föreningsguiden. Inlämningen fungerar bra, vi får in mycket av allt.

VAD SOM KOMMA SKALL
Rea
Nästa vecka, alltså vecka 49, kommer vi ha halva priset på allt vårt prylrum. Sprid ordet och kom och fynda!

FESTEN
På lördag 29/11 klockan 17.00 är det fest i lokalen på Kronoparken. Då äter vi medhavd knytismat och fika och umgås. Ta med musik eller något annat trevligt! Tänk på att gärna göra maten och fikat vegansk så att alla kan äta. Vi ses då!!!!!


Ha det fint!
My och Sara

© Copyright 2006 Emmaus Umeå
Webdesign : Linda Sohlberg